Hoppa till sidans innehåll

Bra ÖTK helg!

13 DEC 2016 13:47
  • Uppdaterad: 13 DEC 2016 15:30

Julen närmar sig och sista sammandraget i herrarnas Division 1 spelades. Denna gång var herrarna i Lidköping där man mötte Åkersbergas TK och Hellas TK. På lördagen var det Åkersberga som stod för motståndet. Efter det inledande dubblarna stod det 1-1 med två mycket tajta matcher som båda avgjordes i matchtiebreak. Singlana började bra för Örebro och slutade totalt 2-2 vilket gjorde att matchen blev 3-3 totalt och ännu en poäng räddad.

På söndagen var det dags för sista matchen mot Hellas TK som skulle avgöra hela serien. För Örebro räckte 1 poäng medan Hellas var tvunga att vinna och ta 2 poäng för att stanna kvar i serien. Dubblarna var även här jämna och slutade 1-1. Det betydde att Örebro minst behövde 2 singlar för att säkra kontraktet till nästa år. Viktor Arsov som under hela serien spelat stabilt vinner sin match enkelt och även Lukas Jedlicka vinner andra singeln med stabila 6-1 6-1, och kontraktet säkrat för spel i Division 1 även nästa år i en mycket jämn serie. Bra jobbat samtliga spelare!

 

Damerna var under lördagen och spela seriefinal borta mot Enskede TK. Det var tuffa matcher men Enskede var starkare och vann 4-0, det betyder fortsatt spel för damerna i div 2 nästa år också. Till matchen saknades Malin Lorenzson som var sjuk. Bra jobbat av damerna att sluta på en 2:a plats i tabellen. 

 

I pojkar 15 var det även där seriefinal mot Åkersberga TK. Mycket tajta matcher där Åkersberga gick segrande i alla 3 singlar trots setbollar till Örebro. Den avslutande dubbeln vanns av Örebro men det hjälpte inte och Åkersberga gick segrande med 3-1 ur matchen och tar klivet upp till högsta serien nästa år. Bra jobbat av alla! 

 

Julfesten som var under fredagen var även den mycket lyckad med godisregn och massvis med spel i hallen. Kul till alla som kom och deltog och vi från ÖTK önskar er alla God Jul & Gott nytt tennisår 2017!

 


Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info