Hoppa till sidans innehåll

Fakturering och information - Vårterminen 2021

30 NOV 2020 19:06
Den här veckan (v 49) kommer fakturor för vårterminen 2021 att skickas ut via mail till våra aktiva medlemmar som redan är inne i verksamheten. Här nedan kan du läsa fakturabrevet VT21 med viktig information:
  • Uppdaterad: 30 NOV 2020 19:06

Hej!

Höstterminen börjar närma sig sitt slut. Sista träningsveckan är vecka 50 för ordinarie träningsgrupper, även om en del av er inte har fått träna alls i klubbens regi de senaste veckorna. Eftersom det i nuläget är oklart när restriktionerna gällande träningen kommer att upphöra för alla födda 2004 och tidigare, är det för tidigt att ge besked om eventuell kompensation. Vi väntar med faktureringen av vårens terminsavgifter för denna målgrupp tills vi vet mer om när träningen kan komma igång igen. Faktura på medlemsavgiften skickas ut som vanligt.

Angående friskvårdsbidrag för 2020

Har du ännu inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag för innevarande år och vill göra det innan årsskiftet, hör av dig till kansliet senast 10 december så kan vi ändå lösa att du får en faktura på terminsavgiften för vt2021.

Vårterminen 2021

När det gäller alla födda 2005 och senare, med undantag av Föräldra-/barntennisen, räknar vi med att dessa får träna vidare även under vårterminen. Däremot följer vi även fortsättningsvis noga utvecklingen gällande covid-19 och eventuella ändringar av restriktioner.

Vi kommer under vårterminen att i möjligaste mån ha kvar samma tider och grupper som under hösten, men vissa justeringar kan komma att behöva göras. De som berörs kommer i så fall att meddelas.

Vårterminen startar söndagen den 10 januari och pågår t.o.m. 13 juni.

Så fort vädret tillåter och banorna är spelbara i april/maj kommer vi att gå ut och träna, så ha beredskap när det börjar bli bra väder med träningskläder och tennisskor för både inomhus- och utomhusspel.

Fakturan för vt-21
Förfallodatum på fakturan vt21 är den 30 december. Möjlighet till delbetalning av fakturan finns, kontakta i så fall kansliet snarast (This is a mailto link).

På fakturan för vt-21 står det vilken träningsgrupp du/ditt barn tillhör. På vår hemsida www.orebrotk.se under fliken Träning hittar du specifik information om respektive träningsgrupp.

Städavgift
Som föregående år har en städavgift 300kr/år och familj lagts på vårterminens faktura (gäller ej Föräldra-/barntennis, Minitennis eller Padel). Deltar man på klubbens städdagar krediteras avgiften.
För mer information, se: https://www.orebrotk.se/Medlem/klubbinfomedlem/


Avhopp/Ändrad träningsmängd för tennis/padel vt-21 – meddela senast 10 december

Önskar du göra avhopp eller öka/minska träningsmängd inför höstterminen vänligen meddela det så fort som möjligt (senast den 10 december) via vår hemsida, se respektive länkar nedan:

Avhopp: https://www.orebrotk.se/Medlem/Avhopp/

Öka/minska träningsmängd: https://www.orebrotk.se/traning/traningsmangd/

Padelligan: Vid avhopp hela laget, meddela via länken för avhopp ovan. Vid ändring i laget kontakta Eric Johansson (This is a mailto link).
Americano (söndagar): Vid avhopp, meddela via länken för avhopp ovan.

För mer information se vår betalningspolicy: https://www.orebrotk.se/Medlem/Betalningspolicy/.

Inställd träning vt-21
Sportlovet 22–28/2, Handelsbanken Open 5–7/3, Påsklovet 29/3–4/4, Annandag Påsk 5/4, Utbildningsdagar tränarna 6–7/4, Örebro Cup Outdoor 30/4-2/5, Kristi Himmelsfärds dag 13/5, Pingstdagen 23/5 och Sveriges nationaldag 6/6 är all ordinarie träning inställd.

Under lovdagar kommer banorna att släppas för uthyrning. Passa på att använda ditt medlemserbjudande och boka strötider till medlemspris via Matchi.se.

Aktiviteter
Inbjudningar till aktiviteter, extraträningar och klubbtävlingar m.m. kommer löpande att läggas ut via vår hemsida (där det finns möjlighet att anmäla sig). Man kan även anmäla sig direkt via länken: https://www.matchi.se/facilities/orebrotk/#courses
Om du är osäker på om vissa aktiviteter riktar sig till just dig, hör av dig till ÖTK:s kansli.

Backahallens Gym
För att få träna i gymmet 2021 gör du en ”Anmälan till Gymkort” på ÖTKs hemsida: (https://www.orebrotk.se/traning/gymfystraning/ ). Vid träning, vänligen respektera lokalens ordningsregler och anpassningar gällande Covid-19.

 

Vi önskar er en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Eric, Elin, Anton och Carina
Örebro Padel & Tennisklubb

Skribent: Elin Hagberg
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info