Hoppa till sidans innehåll

Herrarna tog första segern i division 1

30 NOV 2016 10:22
Herrarna tog första segern i division 1
  • Uppdaterad: 30 NOV 2016 10:38

I helgen befann sig herrarna i Danderyd för att spela omgång 3 och 4 i division 1. På lördagen mötte laget Umeå TK och det slutade med en tight match där vi tillslut va starkast och vann med totalt 4-2. Efter de inledande dubblarna stod de 1-1. Lukas Jedlicka vann stabilt i två raka set likaså gjorde Viktor Arsov på fjärde singeln. Första singeln var en oerhört jämn match där Jaroslav Pesek spelade hem matchen till Örebro med ett avgörande matchtiebreak. På tredje singeln räckte det inte riktigt till för Gustaf Joachimsson som förlorade i två raka set. Totalt 4-2 till Örebro och första segern i divison 1!

 

På söndagen stod Danderyds TK för motståndet som ligger tvåa i tabellen. Efter dubblarna stod det även här 1-1. Viktor Arsov gjorde precis som på lördagen och vann stabilt i två set, Lukas Jedlicka gjorde likaså. Gustaf Joachimsson och Anton Johansson rådde inte riktigt på sina motståndare och fick båda stryk i 2 raka set. Resultatet skrevs 3-3 och ytterligare en poäng till Örebro! En lyckad helg med totalt 3 av 4 poäng och Örebro klättrar i tabellen. Nu är det två omgångar kvar som spelas i Lidköping den 10-11/12, då ställs herrarna mot Hellas TK och Åkersbergas TK. För tabellen och mer resultat klicka på länken nedan. 

http://www.tennis.se/tavlingarseriespel/Seriespel/Aktuellaserierochcuper/

 

I helgen spelades även mycket seriematcher och sköna segrar i Varamon Cup i Motala. Ellen Gunnarsson vann 2 av 4 matcher i flicksingel 13C. Rasmus Dahlberg gick och vann hela pojksingel 12B stort grattis!

Skribent: Anton Johansson
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info