Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen 2020 startar nästa vecka (v34)

13 AUG 2020 11:07
Tennis: Träningstider för hösten kommer under morgondagen (fredag 14/8) att mailas ut till den mailadress som är registrerad i din Matchi-profil, så håll utkik!

Padel: Träningstider har redan skickats ut till berörda.
  • Uppdaterad: 13 AUG 2020 11:07

Vi håller just nu på att kämpa för att få ihop träningsschema med i första hand de som varit med och spelat föregående termin. Därefter kommer vi arbeta vidare med schemat under, framför allt, de närmsta veckorna och erbjuda plats till så många nya in i verksamheten som vi har möjlighet till.

OBSERVERA: Om du har gjort intresseanmälan att börja träna tennis/padel kommer du inte automatiskt med i verksamheten, vi hör av oss så fort vi har en plats att erbjuda.

Nya in i ordinarie träningsverksamhet HT20
Är du inte tidigare med i vår verksamhet? För att göra intresseanmälan till våra ordinarie träningsgrupper som pågår v34-50 sker anmälan via följande länk: https://www.matchi.se/facilities/orebrotk/#courses

Spelsugen redan nu?
Passa på att ta vara på det fina vädret och boka in en timme tennis på våra utebanor vid Backahallen eller Stadsparken via www.matchi.se, välj ”Örebro Padel och tennisklubb”!

Skribent: Carina Holmberg
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info