Hoppa till sidans innehåll

Jan Mustell ny ordförande i ÖTK

10 APR 2017 11:38
  • Uppdaterad: 10 APR 2017 11:45

En kort presentation

Tennis blev tidigt min stora sport och när jag flyttade till Örebro 1986 gick jag omgående med i Örebro TK och spelade i klubbens förstalag under några säsonger. Jag utbildade mig också till tränare och jobbade ett och halvt år som föreningskonsulent och tränare i klubben i början av 1990-talet. Jag var därefter aktiv i klubben både som spelare och tränare under ett tiotal år men trappade ner när jag fick besvär med lederna.

Jag arbetar på Örebro universitet, Hälsovetenskapliga institutionen, som lärare och har ett uppdrag som enhetschef på enheten för idrott (tidigare GIH). Jag sitter också i styrelsen i Örebro läns idrottsförbund och SISU idrottsutbildarna. Vid sidan av tennisen är mina stora intressen framför allt golf, träning och musik. Sedan gillar jag att resa, med Frankrike som favoritresmål.

Jag blev hedrad när jag blev tillfrågad om att ta över ordförandeskapet. Tennis ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker också att det har skett en spännande utveckling med Backahallen och att tennisklubben verkar driva en bra verksamhet. Jag ser därför fram emot att på nytt engagera mig in ÖTK:s verksamhet och att i en för mig ny roll tillsammans med andra arbeta för klubbens fortsatta utveckling.

Skribent: Carina Holmberg
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info