Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av sommaren

31 AUG 2015 14:02
Här nere kommer en sammanfattning av Örebro TKs sommar, ni är även varmt välkomna på KICK-OFF för hösten nu på fredag den 4/9 i Backhallen kl 18.30.
  • Skapad: 31 AUG 2015 14:02

Sommmaren startade som vanligt med Summertennis två veckor, och nytt för i år var även racketveckan där man fick testa på hallens alla racketsporter. En perfekt start av sommaren som sedan fortsatte med  Båstadtennis för tävlingspelarna.Både damernas och herrarnas A-lag vann sina serier och är nu i högsta serierna utomhus och kan nästa säsong göra upp om SM-guld. 

 

I Båstadtennis hade vi sammanlagt fem spelare från ÖTK som deltog i turneringen.Många bra insatser från samtliga, Viktor Arsov vann både PS 14 och PD 14. 

 

Efter Båstadtennis var de dags för tävlingsresa till Kalmar där vi hade med oss 11 spelare. Ett väldigt lyckat läger med många bra matcher och roliga minnen. sammanlagt tio dagar och alla spelare var med i flera klasser och fick spela många matcher, vi ser redan fram emot nästa år. 

 

Ute-SM spelades på två platser Växjö för 14 & 18 åringar och Skummeslöv för 12 & 16 åringar. I Växjö tog Viktor Arsov hem guldet i PD 14 tillsammans med Edis Nokic. Joel Gamerov tog sig till final i PS 18 men efter en otroligt tuff match fick han tyvärr ge sig, men ett silver och ett guld är mycket bra att få med sig. Olivia Malm gjorde en bra insats i FS 14 ett år ung, kvalade in och vann två matcher i huvudturnerigen.

 

Sista turneringen för utesäsongen va RM som spelades i Eskilstuna. ÖTK hade som vanligt många spelare med, och fick med sig fina resultat. Benjamin Sjöselius tog brons i PS 10 klassen, Gustav Eriksson tog silver i både PS 14 och PD 14, guldet i PD 14 gick till Albin Olsson. Olivia Malm tog hem guldet i både FS 14 och FD 14. Lovisa Catoni tog sig till final i FS 16 där hon kämpade väl men fick tyvärr ge sig. 

 

Integrationsprojektet i Vivalla har pågått under hela sommaren och gått fantastiskt bra, Julien håller lektioner för barn & ungdomar och dem har även fått testat på att spela tennis i backahallen. 

 

Joel Gamerov slutade på en treottonde plats i sammanlagda sommartouren och missade slutspelet med några platser, riktigt bra jobbat. 

 

kalmarSMVäxsjö

Julien


DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info