Hoppa till sidans innehåll

Klubbkamp, seriesegrare & Padel

13 FEB 2017 13:12
I helgen hade vi en klubbkamp mot Norrköping, Seriematch avgörande mot lillån om segrare i kvalet SM 18 år och padel introduktion för damer.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2017 12:30

 I helgen har vi spelat en klubbkamp mot Norrköpings TK. Vi har haft 24 spelare från varje klubb som har umgåtts och spelat tennis tillsammans. Det har spelats singlar och dubblar i matchtiebreak format i alla åldrar från de yngsta 11-åringarna till de äldsta i klassen 35+. Vi avslutade dagen med en lekfullare tennisform genom fungames. Poäng har räknats för varje match under hela dagen och det blev så jämt som det bara kunde bli. Örebro TK lyckades tillslut ta segern med resultatet 37-35. Vi sammanfattar dagen som ett väldigt roligt och lärorikt samarbete mellan klubbarna och vi ser redan fram emot att spela i Norrköping nästa år.

Padel Introdukton för damer, hade vi helgen för ca 10 damer. Det spelades i tre timmar och uvecklingskurvan var spikrak uppåt för samtliga, riktigt kul.

Vi avsluta denna helg med att vinna kvalet 18 år till SM. I avgörande match var det Derby mot Lillån där vi vann med 3-1 i förlust matchen hade vi matchbollar i ett tight supertiebreak.

 

Skribent: Eric Johansson
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info