Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande i Örebro TK

28 MAR 2018 09:42
På årsmötet 19 mars utsågs Patrik Axelsson till ny ordförande i Örebro Tennisklubb (ÖTK) och han ersätter avgående ordförande Jan Mustell. Patrik har under flera år suttit med i styrelsen och är väl insatt i föreningen.
  • Uppdaterad: 28 MAR 2018 09:44

Patrik Axelsson har en bakgrund som tennisspelare och började träna i Backahallen när den stod klar 1981. Som junior tränade och tävlande han mycket och idag tillhör Patrik ÖTK’s veteraner som tränar och spelar matcher i Svenska Veteranserien samt deltar i ett flertal veterantävlingar under året. Patrik har även två barn med i ÖTK’s verksamhet. Genom att tillsätta Patrik får vi en ordförande som vet vad det innebär att vara aktiv junior, tennisförälder och spelande veteran. Med den kunskapen kan han hjälpa till att vidareutveckla ÖTK på flera plan.


Hur ser Patrik själv på utmaningen att överta ordförande klubban?

Först och främst vill jag säga att det är en ära att få sitta som ordförande i en så anrik klubb som ÖTK. Jag har lite idéer på hur vi ska utveckla klubben men fokus kommer vara att fortsätta med det arbetet vi gjort under de senaste åren. Under 2017 ökade vi medlemsantalet vilket visar att vi jobbar på rätt sätt. Vi har nu en fantastiskt bra styrelse med kompetenser inom olika områden vilket gör att vi kan jobba effektivt med våra uppgifter. Vi har även nu under några år haft samma anställda tränarstab vilket ger trygghet och kontinuitet i föreningens arbete med att utbilda tennisspelare. Jag vill att såväl medlemmar som medarbetare och styrelse ska känna sig stolta över klubben och vår verksamhet så att man engagerar sig mer, det behövs och det är något jag vill förbättra för på det området kan vi bli bättre.

En ny sektion i ÖTK är Padel, det är en sport som växer mycket snabbt i Örebro. Backahallen bygger just nu ut med 3 Padelbanor så inför terminsstart HT18 kommer det finnas totalt 4 banor inomhus. ÖTK kommer börja jobba med mer barn & ungdomsträning i Padel.  – Här får vi vara med och bygga något från grunden, barnträning i Padel är inget som funnits speciellt länge så vi startar med ett blankt papper, det ska bli riktigt kul att se hur den delen utvecklar sig, avslutar Patrik.

/Styrelsen Örebro TK, 2018-03-19

 

 

Skribent: Carina Holmberg
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info