Hoppa till sidans innehåll

Padelligann


                                     

 


Följ Padelligan här

Regler Padelligan: Padelligan är uppbyggd som ett gruppspel, finns Padelligan (där oavsett kön ohc mixed får spela) och en Padelligan dam. Varje lag spelar en 3-setsmatch i veckan på förbokad tid i Backahallen. Padelligan spelas tisdag/onsdag-kvällar och damernas onsdag mellan 20.00-22.00, tiderna lottas och kommer varieras. Kan man inte spela på den usatta tiden får man boka en ny tid själva och då stå för kostnaden. Det lag som vinner gruppen går upp en nivå, det lag som kommer sist åker ner en nivå. Deltagare i Padelligan får en egen webbaserad inloggning där man kommer att kunna se tiden för sina matcher samt resultat.

Matcherna spelas i tre set till 6 game med no add, ett eventuellt avgörande set spelas som matchtiebreak till 10 (ett förlängt tiebreak). No add innebär att returnerande par väljer sida att spela avgörande boll på vid
40-40. För varje match är det avsatt 60 minuter och lagen har hela tiden att utnyttja även om matchen är klar. 

Spelaravgift
800 kr/person för HT (v34-50) och 1200 kr/person för VT (v2-24) inga uppehåll för lov. En medlemsavgift till Örebro Tennisklubb är valfritt att teckna (400 kr senior och 250 kr junior per kalenderår). Som medlem i ÖTK har du en del förmåner, se hemsidan under klubbinfo.


Gör en intresseanmälan för din liga här!

 


Vid frågor maila This is a mailto link eller ring 073 09 72 611

 


DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info