Hoppa till sidans innehåll

Game-Set-Match!


För att minska avståndet mellan våra Mini-, Midi-, Maxi- och Juniortennis-tävlingar och nationella tävlingar har vi skapat tennistävlingen Game-Set-Match! Tävlingen vänder sig till juniorer som vanligtvis inte spelar våra nationella tävlingar men tycker det är kul att spela match och tävla. Matcherna spelas först till ett set med tiebreak vid ev. 6-6 i game.

För mer information se
Tävlingsaffisch 2020
Anmälan

Viktig information angående lottningen av "Game-Set-Match"

Starttiderna i spelschemat är preliminära, då en tennismatch tar olika lång tid. Spelaren ska anmäla sig på plats senast 15 min innan utsatt speltid. Viktigt att spelaren då är spelklar, dvs. tennisskor på och att vattenflaskan är fylld!

Skulle det bli avhopp kan lottningen behöva göras om och därmed kan det bli ändringar i tidsschemat. Speltiderna kommer ändå vara mellan kl 8-18.

Matcherna spelas först till ett set med tiebreak vid ev. 6-6. Slutspelet spelas på samma sätt, men börjar på 2-2 i game.

Alla matcher kommer att spelas på Backahallens utomhusbanor. Vid alltför dålig väderlek kan spel inomhus förekomma. Ta därför med skor för både inomhus- och utomhusspel.

Vid frågor maila: This is a mailto link

 

Resultat:        
Klass 1

 

 

 

 
Grundomg Grupp A Grupp B    
Slutspel 1:or  2:or  3:or 4:or
         
Klass 2  Grupp A      
         
Klass 3  Grupp A      
Uppdaterad: 08 MAJ 2020 14:00 Skribent: Elin Hagberg
Epost: Adressen Gömd

DubbelPartners


Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info