Hoppa till sidans innehåll

Mentalträning


Annika Modin är  verksam i dagsläget som Distriktsläkare i Örebro Läns Landsting,men har tidigare arbetat inom Företagshälsovård, skolhälsovård samt Invärtesmedicinsk vård. Har förutom detta också en utbildning som Mental Rådgivare ( via Edvisor som bedrivs av Johan  Plate samt Thomas Fogdö) samt är också certifierad "kommunikolog"( utbildning på Bosön via Huvudleden som bedrivs av Charlotte Alexandersson/Håkan Persson). Har i hela mitt liv varit aktiv idrottare bl.a. som tävlande dressyrryttare fram tills för några år sedan ,men har även i yngre år tävlat i friidrott samt ägnat mycket tid åt skidåkning,tennis och andra racketsporter. Idrotten är en central del för mig personligen och även för min familj. Har haft nöjet att kunna följa vissa individuella idrottare i deras utveckling, vilket lärt mig mycket under årens lopp.

Är oerhört fascinerad av kopplingen mellan kropp/knopp, som medfört att jag velat fördjupa mig i denna del och det har blivit klart för mig hur viktigt det är för oss att lära oss hantera BÅDE kropp och själ.

Självklart är det inte enbart inom idrottens värld man har behov av mental träning och förmåga att kunna kommunicera utan detta är något vi alla har nytta av i livet som helhet.

 

För dagen föreläser jag inom ovanstående områden både för idrottare, men även för "vanliga" människor och mitt mål är att i framtiden ägna mig mer och mer åt förebyggande hälsovård samt ävenledes att via min kompetens inom kommunikologi/mental träning vara verksam som mental coach/ kommunikolog inom individuella idrotter ( gärna inom tennissporten). Jag arbetar också mycket individuellt med människor i olika livssituationer och har återkommande samtal, för att både få sjuka människor att bli friska men även för att förhindra friska människor att bli sjuka. Ägnar mig även  åt individuella samtal/coachning med idrottare på olika nivåer, för att dessa skall bättre kunna hantera sina mentala egenskaper och prestera bättre och samtidigt må bra.

 

 

För kontakt med mig för ytterligare info v.g. maila gärna på

This is a mailto link eller ring/smsa på 0708-292404.mentalträning

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:59 Skribent: Eric Johansson

Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info