Hoppa till sidans innehåll

Gym / Fysträning


Gym

Gymkort 400 kr/kalenderår mot uppvisat medlemskap. 

Medlem senior 400 kr /kalenderår & Medlem junior 250 kr/ kalenderår

Skaffa ditt Gymkort

 

Från det året man fyller 13 år kan man träna på gymmet. För dig som fyller 13 år t.o.m det år du fyller 15 år måste målsman, förälder eller tränare vara med hela tiden.

Trivselregler i vårt Gym

Fysträning

Örebro Padel & Tennisklubb erbjuder dig som är med i vår verksamhet fysträning på onsdagar.

Plats: utgår ifrån Backahallen

Dag och tid: onsdagar kl.17-18.00

Kostnad: 250 kr/termin

Ålder: 13 -18 år.

Medtag: Inneskor, joggingskor, hopprep och fylld vattenflaska till varje pass

Anmälan: görs till This is a mailto link

Träningen bedrivs av Daniel Blom

Att få vara en del av Backahallens satsning känns väldigt inspirerande!
Jobbet som görs för ungdomar i länet och på sättet verksamheten drivs känns väldigt positivt.
Det är med stor ödmjukhet och entusiasm jag går in i detta projekt och blir en del av Backahallens verksamhet. Med min erfarenhet och kompetens inom träning, hälsa och anatomi hoppas jag kunna bidra till en positiv utveckling i den fysiska träningen. Vi vill öka medlemmarnas kunskap om sin egen kropp, hur den kan belastas, hur den återhämtas på bästa sätt, rehab & prehabträning och hur man anpassar fysträningen för att bli så bra som möjligt i sin specifika sport.
Men framförallt vill vi förmedla vikten av en sund inställning till träning där både kost och sömn är minst lika viktiga pusselbitar som den fysiska träningen.

Själv har jag sedan knappt ett år tillbaka fått en förkärlek till Padel och kommer, utöver min egna fysträning, försöka spendera några timmar i veckan på de banorna för att utveckla mitt glada motionslirande. Mitt första steg blir att ta hjälp av Anton Johansson då jag förstått att min egna kompetens inom Padel inte räcker särskilt långt, så det är lika bra att ta hjälp av en expert 😊

Ni är mer än välkomna att kontakta mig ifall ni känner likadant med fysträningen, kosten o.s.v. för att utveckla spelet i racketsporten. Eller ifall man allmänt vill känna sig piggare, starkare och få en godare relation till sin kropp.

Under de Padeltimmar som spenderats i Backahallen har jag sett mycket engagemang och hjärta. Man får en familjär känsla och jag gillar den fina stämningen som finns mellan alla medlemmar, föräldrar och personal. Det ska bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot att få vara en del av det!


Vi ses

Daniel Blom
Personlig Tränare, Örebro
0739-994654
http://www.ptblom.se/

 

Boxning: 
För att bli en bättre tennisspelare är fysträningen otroligt viktig. Snabba fötter och koordination är något du t.ex. får utav Boxningsträning. Vi rekomenderar dig därför att ta kontakt med Örebro Bk.

läs mer om Örebro BK

Uppdaterad: 06 SEP 2018 13:42 Skribent: Eric Johansson

Postadress:
Örebro TK - Tennis
Landbotorpsallén 1
70226 Örebro

Kontakt:
Tel: 019331147
E-post: This is a mailto link

Se all info